.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Vettä ja kuohuja


Nämä koskikuvat olen ottanut jo kuukausi sitten sisareni kanssa Koskenkorvalta.
Päivä oli aurinkoinen, koskessa oli paljon enemmän vettä kuin aiemmalla
kerralla siellä kuvatessamme helmikuun alussa.-Valokki-

18 kommenttia:

 1. Tosi hienosti pysäytettyä veden liikettä. Upeat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tylsä Mörökölli :) Vesikuvia on minulla vaikka kuinka paljon. Juuri katselin maanantaisia purokuvia ja viikonlopun vesikuvia.

   Poista
 2. Oi miten kauniita! Tykkään myös tyylikkäästä banneristasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihdoin bannerin hieman keväisemmäksi, otin bannerin kuvan viikoloppuna purosta. Jäätä oli vielä siellä täällä. Saniaiset odottivat kevättä jäihin säilöttyinä.

   Poista
 3. Niin tosi kauniit kuvat, viimeinen ihankuin kultainen kivi siinä olisi veden alla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos harakka :) Kuohuissa vesi näytti ihan kultaiselta.

   Poista
 4. Vesikuvasi ovat aina niin ihmeellisen kauniita, suorastaan lumoavia. Odottelen niitä joka kerta innolla ja palkitsit odotukseni kerrassaan mykistävän kauniilla veden kuvilla. On kuin vesi virtaisi näytöltä silmiini, yhtä elävänä kuin sinä hetkenä kun kuvasit ne. Näitä kuvia tarvitsin, kiitos...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pitsit sekaisin :)
   Usein veden ääressä aika katoaa täysin, saatan istua ja tiirailla vettä tuntikausia. Vesiden monimuotoisuus kiehtoo. Tiirailen kyllä kameran linssin läpi. Pitäisi osata rauhoittua ja välillä vain istua, kuunnella ja katsella.

   Poista
 5. Kauniita virtauskuvia. Erityisesti neloskuva, jossa kurkistetaan vedenalaiseen maailmaan ja viimeinen, kultainen ryöppy kiven yli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi jännää jos voisi kuvat vedenalaista maailmaa paremmin. Itse pidän tuosta viimeisestä kuvasta ja samoin nelosesta.

   Poista
 6. geweldig mooi de kracht van water ,de golven laat je wel heel mooi zien.

  VastaaPoista
 7. PRECIOSAS FOTOS...........dan ganas de pintarlas en acuarela..........un saludo

  VastaaPoista
 8. Vesi on lumoava elementti. Ihanat kuvasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti huomaa valokuvistani, että vesi on lempi aiheitani valokuvauksessa. Nyt on taas niin ihanaa kun vedet pulppuavat iloisesti joka paikassa.

   Poista