.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

maanantai 21. huhtikuuta 2014

Kameran linssin ohi vilahtanutta


Viikonloppuna oli upea sää, joka sai luonnossa linnut ja muutkin
otukset liikkeelle. Sihtailin kameralla niitä ja vähän sammalia ja pajunkissojakin.


-Valokki-

10 kommenttia:

 1. De eerste foto,s laten een geweldige sfeer zien en de andere het ontluiken van de natuur.

  VastaaPoista
 2. Paljon on kevätluontoa linssin ohi vilahdellut. Kevään henkeä.
  Kurjen jalan molskahdus aivan mainio

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurkea oli jännittävä seurata. Se tuli aika lähelle ennen kuin huomasi meidät. Upea iso lintu. Nyt on luonnossa kova kuhina ja paljon mielenkiintoista katseltavaa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Sussi, Aurinkoiset lämpimät päivät saavat luonnon elämään ja meikäläinenkin on melkein herännyt talviunestaan.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Kertsi ja tervetuloa lukijaksi blogiini.

   Poista
 5. kauniit keväiset kuvat, hienot kuvat kurjista ja tuo sammakko on upea,kerran olen nähnyt samanlaisen,mutta meni äkkiä maan alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurkia on näkynyt nyt paljon tuolla mökkimme lähistöllä. Sammakoita oli oikein kuhisemalla aivan hirvittävän paljon. Olin astua tämän komean otuksen päälle.

   Poista