.

Olet lämpimästi tervetullut valokuvasivuilleni. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja "henkireikä", josta saan paljon voimaa. Voin ihailla luontoa ja sen ihmeitä kameran linssin läpi. Olen oppinut kuuntelemaan ja katselemaan luontoa aivan eri tavalla kuvatessani. Blogini erikoinen nimi Alfheim tulee kelttien tarustoista, nimi tarkoittaa iloisien ja valoisien haltijoiden maata, jonne voitkin kurkistaa blogini kautta. Astu sisään..

perjantai 27. toukokuuta 2016

torstai 26. toukokuuta 2016

Onnenkoski

Muutama kuva Onnenkoskelta, jotka otettu melkein vauhdista matkalla Porista Vaasaan 16.5. 2016. Ihana paikka jossa olisi voinut kuvailla vaikka kuinka kauan, mutta ei jaksanut en minä eikä matkakumppanini vaikka olemme kumpainenkin intohimoisia valokuvaajia. Toisella kerralla sitten.
-Asta-

tiistai 24. toukokuuta 2016

Tuoksuvat tuomien valkoiset kukkaset

Tuomenkukkien tuoksu tuo aina mielen lapsuuden keväät Pohjanmaalla. Kotimme lähellä oli isoja tuomipuskia. Kiipeilimme niissä kuin apinat ja keinuimme tuulen mukana. Ihania huolettomia lapsuuden keväitä.
-Valo Ki-

perjantai 20. toukokuuta 2016

tiistai 3. toukokuuta 2016

Ukkospilvet

Nämä ukkospilvet tulivat niin alas, että tuntui päätä hipovan. Lähdimme liukkaasti pois ja ehdimme juuri sisälle kun sade alkoi.maanantai 2. toukokuuta 2016

Espanjan matkalta

Sain viettää huhtikuussa kivan kolmen viikn loman sisareni luona Espanjassa. Kuvasaalis on melkoinen, joten laitan myös tänne valokuvasivuilleni kuvia matkalta


- Valo ki-